EEN ANDER PERSPECTIEF

“Als beeldmaker kijk en denk ik zoveel mogelijk buiten een kader. Ik onderscheid mezelf graag door net iets anders naar een beeld te kijken en het in een ander perspectief te laten zien. Een beeld komt tot zijn recht als het licht juist wordt gevangen, evenals de schaduw, invalshoek, richting en kleur. Elk blik vertelt iets anders in een portret. Als a fly on the wall wil ik dátgene zien en vangen waar anderen aan voorbij lopen.”

 

TELEVISIE

Sinds 2002 werk ik als cameraman voor de Nederlandse televisie en heb ik aan vele producties meegewerkt. Een kleine greep: Eurovisie Songfestival 2021 (AVROTROS), DWDD (BNNVARA), The Voice of Holland Live 2020 (RTL), The Passion (KRO-NCRV), Lowlands (NTR), Podium Witteman (NTR), North Sea Jazz Festival (NTR), BZT SHOW (ZAPP), Studio Snugger (NTR), Dancing With The Stars (RTL), Opsporing Verzocht (AVROTROS), Groots Met Een Zachte G (DVD), Uitmarkt (AVROTROS), Televizier-Ring Gala (AVROTROS), 5 Mei concert ad Amstel (NOS), Prinsjesdag (NOS) etc.

 

PORTETFOTOGRAFIE

Naast de filmpassie heb ik mijzelf ontwikkeld als portret- en setfotograaf. Op de set maak ik beelden die gebruikt worden voor oa publicatiedoeleinden. Ik probeer zo veel mogelijk de sfeer weer te geven die de serie of film tot zijn recht laat komen. Mijn opdrachtgevers zijn onder andere: Omroep MAX, Mediawater, AVROTROS, KRO/NCRV. Naast setfotografie maak ik ook portretten voor bedrijven en artiesten(groepen). Ik wil altijd zoveel mogelijk samen met de geportretteerde tot het beste resultaat komen in een zo ontspannen mogelijke situatie. Mijn opdrachtgevers zijn oa: Schoevers, NCOI, Clifford Chance, Jeugdbescherming Amsterdam, Movement Club 033, Vriman M&A Lawyers, Broad Horizon, therapieheiloo.nl

 

CRANE OPERATOR

Ik ben naast cameraman ook een cameracrane-operator voor televisie-  en dramaproducties en ik ben in het bezit van een TDT6 cameracrane. Deze TDT-crane is ontwikkeld door Egripment en kan in diverse lengtes worden opgebouwd, van 1,5 meter tot 6 meter en is door 1 cameraman te bedienen. Ik heb als crane-operator meegewerkt aan oa: The Passion (KRO-NCRV en RTL Duitsland) van 2019-heden, On Stage (VPRO), Collegetour (KRO-NCRV), Noorderslag (VPRO),  De Piano (RTL),  Kinderen voor Kinderen videoclips (BNNVARA), Jeroen&Sophie (BNNVARA) e.v.a.

 

 

Voor contact, samenwerking of vragen:

contact: info(a)sandermulkens.com

 

All rights reserved

© all copyrights reserved